Hay Day Storing: Actuele meldingen

Er is geen storing

Ervaar je problemen?


Heeft Hay Day storing? Dat is super vervelend!

We willen natuurlijk de game kunnen spelen als we daar zin in hebben. Zo’n storing kan dan soms als een nare verassing uit de hoek komen.

Hay Day storing: Oorzaken en oplossingen

Storingen met Hay Day kunnen verschillende oorzaken hebben. Gelukkig kun je een deel van deze storingen zelf oplossen zodat je weer zo snel mogelijk kunt spelen. In dat geval lijkt het alsof er een storing is maar ligt het toch aan iets anders.

Meestal is je internet verbinding of smartphone/tablet de oorzaak dan.

Meld een storing bij Hay Day

Wat is Hay Day?

Hay Day is de populairste boerderij game van de afgelopen jaren. Het is van de maker Supercell welke ook populaire actie games maakt voor mobiele toestellen waaronder Clash of Clans.

Bij Hay Day krijg je de vrijheid om je eigen boerderij op te bouwen en in te richten. Het is de bedoeling dat je boerderij steeds groeit en dat je onder andere handel drijft met je buren.

Met ruim 2 miljoen actieve spelers per dag (waarvan ruim 70% vrouw is) is Hay Day aanzienlijk groter dan de concurrent Landleven en is het de populairste boerderij game voor iOS en Android.

Share

12 gedachten over “Hay Day Storing: Actuele meldingen”

 1. Er was een actie om diamanten en munten aan te kopen voor 2.49€ dacht ik maar krijg geen enkele bankkaart of wat dan ook ingevoerd waardoor ik de actie nu kwijt ben

  Beantwoorden
 2. sinds afgelopen update werkt niets meer goed, beeld hapert en als ik vrienden wil bezoeken wordt het spel afgesloten verder kan ik ook geen contact opnemen met hulp en ondersteuning. Help wat te doen dit is echt waardeloos!

  Beantwoorden
  • Dag Miranda, hier hetzelfde, kan het niet eens meer openen nadat ik hun advies had gevolgd om de verbinding met FB te verbreken en weer opnieuw te verbinden. Jij al iets van een oplossing doorgekregen?

   Beantwoorden

Plaats een reactie