Deprecated: Optional parameter $type declared before required parameter $field_id is implicitly treated as a required parameter in /home/storingsite/domains/storingsite.nl/public_html/wp-content/plugins/swift-comment-booster/cmb2/includes/rest-api/CMB2_REST.php on line 693
ING storing? Controleer de status, meldingen & actuele problemen 2020.

ING storing

Er is geen storing

Ervaar je problemen?


Een ING storing komt regelmatig voor: Het is tenslotte de grootste bank van Nederland.

Een veel voorkomend problemen met ING bank is dat er niet ingelogd kan worden op internet bankieren en mobiel bankieren. Andere problemen welke regelmatig optreden zijn;

storing bij ING oplossen

Net zoals bij andere banken kun je zelf vaak weinig tot niets doen om een storing op te lossen behalve geduldig wachten tot de technici het probleem gevonden en opgelost hebben.

Omdat het betaalverkeer steeds drukker wordt zijn er automatisch ook verhoogde risico’s op storingen. Banken voeren regelmatig onderhoud uit om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

ING storing informatie

Buiten deze pagina kun je ook de actuele status van de ING diensten controleren via:

 1. De website Allestoringen
 2. en de beschikbaarheid pagina van ING zelf.

Meld je storing natuurlijk ook hierboven! 🙂

Neem contact op met de klantenservice van ING

Je kunt bij een storing ook contact opnemen met de ING klantenservice. Dat kan onder andere via het telefoonnummer 020 563 9111 of via de ING twitter.

Share

9 gedachten over “ING storing”

  • Bedoel je dat op de pagina van ING geen storing wordt aangegeven? Storingsite.nl is geheel onafhankelijk en de storingstatus wordt bepaald door de gebruikers van de pagina. Als er binnen korte tijd meerdere meldingen van een storing binnen komen, gaat ons systeem er vanuit dat er een storing is. Dit betekent niet meteen dat er daadwerkelijk een storing is.

   Beantwoorden
 1. Grappig dat de grootste zijn, hier als reden wordt gebruikt om regelmatige storingen te verklaren.

  Maar jullie zijn weer eens offline, wordt tijd om een minder grote op te zoeken dan, volgens jullie logica?

  Beantwoorden
  • Het is natuurlijk hoe je het interpreteert. ING is de grootste bank met de meeste gebruikers waardoor statistisch gezien er ook de grootste kans op storingen zijn. Het is dus niet per definitie de reden. We zullen kijken of we een sterkere inleiding kunnen opstellen welke minder verwarrend is 🙂

   ING heeft geen inspraak op de inhoud van deze pagina, ik schrijf dit uit eigen initiatief en ervaring. Maar meerdere kleinere banken zijn inderdaad stabieler qua storingen dan ING, bijvoorbeeld KNAB, SNS of Bunq. Wellicht kun je hier een 2e rekening openen als backup en zelf ervaren of je fijner kunt bankieren via hen.

   Beantwoorden
 2. Probeer hele dag al opdrachten te versturen maar krijg geen bevestigingsmogelijkheid op de mobiele app
  Hoe wordt dit opgelost???? Kan nu geen opdrachten versturen

  Beantwoorden

Plaats een reactie