Instagram storing

Er is geen storing

Ervaar je problemen?

Vervelend: Wil je net die ene prachtige foto uploaden en juist dán heeft Instagram storing. Grr.. Of Instagram stories doet het niet, ook al zoiets.

Een storing op/met Instagram kan diverse oorzaken hebben en zich ook op allerlei manieren uiten. Soms is de storing niet direct bij Instagram maar op de algemene servers van Facebook waar de app onderdeel van is.

Zo kun je vaak wél gebruik maken van de app maar:

  • Werken één of meerdere functies niet, bijvoorbeeld zoeken
  • Is het niet mogelijk om DMs te versturen of te lezen
  • Werken functies zoals liken en taggen niet

Als het bovenstaande zich voordoet weet je vrijwel zeker dat Instagram een storing heeft. Maar er kunnen ook andere problemen zijn waardoor het lijkt alsof er een storing is terwijl dit niet zo is. En die problemen kun je zelf oplossen!

Zelf een Instagram storing oplossen

Vaak lijkt het of er een storing is maar ligt de werkelijke oorzaak bij de internetverbinding die je gebruikt. Gelukkig kun je dat zelf op meerdere manieren testen- en oplossen. Bekijk hier de tips om een internet storing te verhelpen.

WiFi verbinding

Als je op een Wifi verbinding zit en Instagram laad niet probeer het dan even met je mobiele internet verbinding. Werkt het nu wel? Dan is grote kans je WiFi verbinding de oorzaak. Probeer deze even via de router of modem te resetten.

Gebruikte je jouw mobiele internetverbinding al?

Probeer deze te resetten via de volgende stappen:

  1. Zet je telefoon voor 30 seconden op vliegtuigstand
  2. Haal na 30 seconden je telefoon van vliegtuigstand af
  3. Je telefoon zal opnieuw verbinden met het netwerk en grote kans je internetverbinding herstellen
  4. Als dit de oorzaak was zal Instagram weer naar behoren werken!

Nog geen succes?

Een andere oorzaak kan zijn dat je een verouderde versie van de Instagram app hebt. Is dit het geval? Dan is dit tevens de oorzaak: update de app en je kunt weer heerlijk instagrammen!

Is geen van de bovenstaande punten de oplossing?

Dan kun je ervan uitgaan dat er een storing bij Instagram zelf is. In dit geval is het rustig afwachten tot alles weer naar behoren werkt. 🙂

Meld je storing gelijk via ons systeem.

Deel dit met anderen

14 gedachten over “Instagram storing”

  1. Ik krijg sinds aantal dagen de melding “foutmelding in netwerk” als ik me wil aanmelden bij mijn Insta account op mijn mobiel. Wat te doen?

  2. ik krijg steeds, sinds 3 dagen, melding “netwerkfout opgetreden”als ik wil inloggen in Instagram in mijn mobiel. Mobiel is een Samsung, wat kan ik hier aan doen?? Verwijderen van mobiel en opnieuw downloaden heb ik ook al gedaan.

  3. Ik kan sinds gisteravond op 1 van mijn 2 instagram accounts niet meer inloggen. De ene kan ik gewoon op, de andere geeft telkens de melding ‘netwerkfout’ bij inloggen.

MY CUSTOM NAME