Snapchat storing

Er is geen storing

Ervaar je problemen?

Je bent lekker met je vrienden aan het Snappen en opeens, een Snapchat storing. Snapchat wilt niet meer laden of je krijg een error in je scherm. Waarschijnlijk is er op dat moment een Snapchat storing.

Snapchat storing oplossen

Wat kan je zelf doen om een Snapchat storing op te lossen? Er zijn een aantal dingen die je zelf kan controleren of dit de storing veroorzaakt. Bekijk als eerst of je telefoon wel verbonden is aan het internet via 4G of Wifi.

  1. Zet je telefoon in vliegtuigmodus
  2. Check je Wifi of 4G verbinding
  3. Check voor Snapchat updates in de app
  4. Verwijder Snapchat en installeer opnieuw

Het kan zijn dat je een internet storing hebt. Als dit het geval is dan kan dat de reden zijn waarom Snapchat niet werkt. Als je wilt weten hoe je zelf een internet storing kunt oplossen, kijk dan op de pagina over internet storing.

Als bovenstaande vier tips niet werken is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Het kan zijn dat Snapchat een storing heeft.

Snapchat stories storing

Vaak wordt er gezegd: “mijn Snapchat stories doen het niet”. Als je wilt weten hoe het kan dat stories op Snapchat niet laden lees dan verder.

Snapchat kampt vaak met een stories storing. Hier door is het niet mogelijk om zelf stories te plaatsen of van andere vrienden of volgers te bekijken. Vaak zijn deze storingen van Snapchat maar van korte duur. Deze storingen komen vaak vanwege de grote server load die Snapchat soms te voortduren krijgt waardoor er een probleem ontstaat in het doorgeven van de informatie naar de server.

Snapchat storing melden

Het kan zijn dat Snapchat een storing heeft. Het is goed om de storing boven aan de pagina te melden zodat we iedereen op de hoogte kunnen stellen over de actuele Snapchat Storing. Wij geven aan wanneer de storing voorbij is en je weer gebruik kunt maken van Snapchat.

Snapchat is actief in meer dan 200 landen. Daarom kan het voorkomen dat er een storing ontstaat op Snapchat. Het kan soms zijn dat Snapchat het in andere landen wel doet en bijvoorbeeld in Nederland of België niet.

Als Snapchat niet werkt laat het onder aan de pagina weten in de comments. Wij proberen zo veel mogelijk de vragen te beantwoorden. Vaak kan je de actuele storingsstatus van Snapchat zelf volgen op de Twitter van Snapchat. Hier geeft Snapchat de meest recente informatie over storingen en updates.

Last van een andere storing?

Het kan zijn dat je last hebt van een andere storing zoals een Instagram storing of een Whatsapp storing. Bekijk de algemene storingspagina om de meest actuele storingen te volgen.

Share

11 gedachten over “Snapchat storing”

Plaats een reactie