T-Mobile storing: Meldingen & oplossingen

Er is geen storing

Ervaar je problemen?


T-Mobile is een provider welke onder andere mobiele telefonie, vast internet en vaste televisie levert binnen Nederland.

T-Mobile storing oorzaken

Een storing kan diverse oorzaken hebben. Soms is er echt wat kapot maar vaak is netwerk onderhoud de werkelijke oorzaak van een storing.

Een groot deel van het onderhoud zijn slechts kleinere taken waardoor je weinig tot geen interruptie hebt op de dienstverlening. Toch kan je soms wat problemen ervaren rond deze momenten.

Grotere werkzaamheden worden altijd tijdig vooraf aangekondigd door T-Mobile via hun eigen storingen pagina. Hier vind je een Maps waar storingen en werkzaamheden op weergeven worden.

Meest gemelde storingen

De meest gemelde storingen met T-Mobile zijn:

  1. Mobiel bellen
  2. Mobiele internet storing
  3. Vast internet

Storing bij T-Mobile oplossen?

Helaas kun je zelf vaak weinig doen als er een storing is of er werkzaamheden zijn op het T-Mobile netwerk.

Eén van de weinige dingen die je kunt doen is contact opnemen met de T-Mobile klantenservice zodat zij een check op jouw verbinding(en) kunnen doen om te kijken wat de oorzaak van het probleem is.

Je kunt via deze pagina contact opnemen met T-Mobile.

T-Mobile app storing

De T-Mobile app heeft helaas ook wel eens storing: Gelukkig staat een storing met de app in 99% van de gevallen los van het netwerk en betreft het enkel en alleen de functies van/in de app.

Ook vind er in het weekend vaak onderhoud plaats aan de stabiliteit en functionaliteiten van de app: Hierdoor is het soms niet mogelijk om de app te gebruiken in de weekenden (vaak tussen zaterdagmiddag en maandagochtend). Je kunt tijdens het onderhoud van de app vaak wel via je mobiele browser naar My T-Mobile gaan en je huidige verbruiksstatus et cetera inzien.

Share

Plaats een reactie