Deprecated: Optional parameter $type declared before required parameter $field_id is implicitly treated as a required parameter in /home/storingsite/domains/storingsite.nl/public_html/wp-content/plugins/swift-comment-booster/cmb2/includes/rest-api/CMB2_REST.php on line 693
Bespaar door te vergelijken - StoringSite

Bespaar door te vergelijken

In Nederland betaal je voor je vaste lasten elke maand een vast bedrag. Dit bedrag wordt bepaald door de offertes die je aanvragen bij verschillende aanbieders. Het is dus zaak om zorgvuldig te vergelijken voordat je een keuze maakt. Wanneer je niet goed vergelijkt, kan je maandelijks honderden euros teveel betalen. In dit artikel geven we je tips hoe je op je vaste lasten kan besparen.

Besparen op je Internetverbinding

Een van de eerste dingen die je kan doen is besparen op je Internetverbinding. Dit is relatief eenvoudig te doen door te kiezen voor een goedkopere aanbieder. Internet vergelijken is één van de opties die je kan overwegen als je opzoek bent naar een goedkopere aanbieder. Let wel op dat je je wensen scherp houdt. Denk aan de internetsnelheid en het verschil tussen kabel, glasvezel en ADSL. Sommige aanbieders leveren nog via ADSL wat kan zorgen voor een lage internetsnelheid. Daarnaast is je upload ook een stuk trager. Als je kiest voor de kabel kan je genieten van hogere snelheden. Check goed de verschillende aanbieders en wie weet bespaar je al snel een paar tientjes per maand!

Besparen op je gas- en elektriciteitsrekening

Om je gas- en elektriciteitsrekening te verlagen kun je erover nadenken om over te stappen naar een andere aanbieder. Bij sommige aanbieders kun je profiteren van een nieuwe klanten korting. Wanneer je ervoor kiest om over te stappen kies dan voor een vast contract voor meerdere jaren (mits de prijs goed is). Hierdoor weet je zeker wat het tarief is en wat je betaalt. Een andere optie is om je thermostaat lager te zetten. Wanneer je in huis een temperatuur van 21 graden hebt, bespaar je al snel op je gasrekening. Door je thermostaat een paar graden lager te zetten bespaar je al snel een paar honderd euro per jaar!

Besparen op je telefoonrekening

Een andere optie om geld te besparen is om op je telefoonrekening te besparen. Dit is niet altijd makkelijk, maar het kan wel degelijk lonen. Allereerst kun je erover nadenken om over te stappen naar een andere telefoonaanbieder. Wanneer je ervoor kiest om over te stappen, kies dan voor een aanbieder met een goedkoper tarief. Vergelijk de aanbieders en kijk welke het beste bij je past. Een andere optie is om voor een prepaid telefoon te gaan. Bij een prepaid telefoon weet je precies wat je uitgeeft en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een sim-only abonnement. Hierdoor betaal je geen vast bedrag per maand voor je toestel. Het is wel zo dat je langer met je toestel moet doen, maar als je wat zuiniger omgaat is dat prima te doen.

De beste manier om te besparen op je vaste lasten is door te vergelijken. Door verschillende aanbieders te vergelijken, kun je soms honderden euros besparen. Let wel goed op de voorwaarden en kies voor een aanbieder die het beste bij je past.

Share

Plaats een reactie