Geen storingen meer met een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is een iPhone die gebruikt is en op een professionele manier gecontroleerd is op tientallen punten. Het is een iPhone die in feite door iemand anders gebruikt is, of een toestel dat geretourneerd is omdat de ontvanger niet tevreden was over het model. Refurbished partijen die een keurmerk hebben bieden meer zekerheid dat je een degelijk refurbished iPhone ontvangt. Dit resulteert dus ook in minder storingen. In dit artikel leggen we je uit welke twee refurbished iPhones interessant zijn en geven je meer advies bij welke type partijen jij een degelijke refurbished iPhone aan kan schaffen.

iPhone 8 refurbished voor de standaard gebruiker

De iPhone 8 refurbished is een prima smartphone voor dagelijks gebruik. Zijn compacte en vertrouwde design gecombineerd met een homeknop maakt hem uitermate geschikt voor iedereen die gewoon een goede smartphone wil. Deze refurbished iPhone beschikt bovendien ook nog eens over Touch ID, waardoor jij ook mét mondkapje je iPhone kan ontgrendelen. De iPhone 8 refurbished heeft een goede accuduur en met de camera is ook niks mis. De camera heeft 8 megapixels en schiet daarmee mooie kiekjes. De iPhone 8 refurbished beschikt ook over draadloos opladen.

Refurbished iPhone X voor de creatieveling

De refurbished iPhone X is hét toestel voor de creabea’s onder ons. Het grote verschil tussen de iPhone X en de iPhone 8, is dat de iPhone X een groter scherm heeft die de hele voorkant bedekt. Een tweede verschil is dat de refurbished iPhone X geen Touch ID meer heeft, maar Face ID. Dit houdt in dat je je iPhone X ontgrendeld met je gezicht. Maar waarom is deze iPhone nou zo geschikt voor de creatieveling? Nou, de iPhone X heeft gewoon een hele goede camera. De cameralens bestaat uit een groothoekcamera en een telelens, waardoor je prachtige portretfoto’s kan maken. Bij de iPhone 8 refurbished ontbreekt deze techniek. Kortom, foto’s gemaakt met een iPhone X zijn ideaal om te kunnen bewerken.

Welke moet ik kiezen?

Beide iPhones zijn gewoon goede toestellen. Je moet alleen voor jezelf bepalen onder welke type gebruiker je valt. Ben je een creatieveling? Dan ben je beter af met de refurbished iPhone X. Ben je meer een type gebruiker die ‘gewoon’ een degelijke iPhone wil? Dan volstaat de iPhone 8 refurbished meer dan prima. Let wel op dat je kiest voor een refurbished partij met een keurmerk. Hierdoor verlaag je de kans dat je een toestel krijgt met defecten en storingen. Naast het keurmerk is het ook belangrijk dat je kijkt naar de levertijd. Vaak leveren refurbished partijen met een keurmerk al de volgende dag. Tot slot is het verstandig om een beschermhoes aan te schaffen. Hiermee bescherm je je refurbished iPhone tegen vallen of stoten en kun je er langer mee door.

Share

Plaats een reactie